FRUKOSTTRÄFF 17.5 Stockholm


Kraven i arbetslivet förändras - vad borde vi fokusera på för att orka hänga med?

 

Arbetslivet förändras tillsammans med tekniken snabbare än någonsin. Vi förväntas arbeta längre, samtidigt som många arbetsuppgifter automatiseras. Hur hänger vi med? Vad krävs av dagens och framtidens ”kunskapsarbetare” och hur kommer vi att klara av uppgifter som kräver allt mer avancerat tankearbete samtidigt som vi åldras?
 
Denna nya situation kräver ett nytt tänk kring vår livsstil och vårt sätt att arbeta, så att vi kan fokusera på det som är viktigast för oss idag, och därmed investera tid och energi för framtiden.
 
Hintsa Performance medverkade detta år i World Economic Forum kring detta tema, som vi kallar för ”The Attention Paradox”.  Nu vill vi bjuda in dig till en frukostträff för att ta del av detta omtalade och högaktuella ämne.
 
Under frukostträffen kommer vi beröra bland annat dessa frågor: Hur kan vi förbereda oss för framtidens förväntningar? Hur kan vi öka antalet friska år, då vi mår allmänt bra och inte lider av allvarliga sjukdomar – och samtidigt klara av att upprätthålla och utveckla vår kognitiva förmåga och prestationsförmåga på jobbet, längre än vi någonsin behövt göra hittills?

FRUKOSTTRÄFF 17.5 

Onsdagen 17 maj 2017 kl. 8 – 9:30

H2 Health Hub, Hälsingegatan 45, Stockholm

Program:

Pekka Pohjakallio 2.jpg

7:30-8:00       Frukosten är serverad. Välkomna!

8:00-9:00      The Attention Paradox
                       (presentationen hålls på engelska)

             Pekka Pohjakallio, Business Development Director,              Hintsa Performance                           

Pekka Pohjakallio har en lång erfarenhet av att utveckla nya arbetssätt och –kulturer i organisationer. År 2011 grundade han företaget 925 Design, som fokuserar på att bygga nya och smarta arbetsmetoder för framtidens behov. Innan det arbetade han i ett flertal ledande roller inom Nokia under 20 års tid. Han är även en populär talare och mentor. Pekka har jobbat på Hintsa Performance sedan 2015. 

9:00-9:30 Diskussion samt mingel

 

Anmäl dig senast 15 maj i formuläret nedan eller till Maria Soini: maria.soini@hintsa.com  Meddela samtidigt om eventuell specialkost.

ANMÄL DIG:

Namn *
Namn