FRUKOSTTRÄFF 22.9 Stockholm 


Appar och wearables - så här får du resultat inom friskvård med moderna verktyg

 

 

H2H Performance tillsammans med Garmin Nordics bjuder in dig till en frukostträff för att bekanta dig med effektiv modern friskvård.

Kom och ta del av den senaste kunskapen om hur man med hjälp av ett heltäckande och vetenskapsbaserat hälsotänk i kombination med motiverande digitala friskvårdsverktyg kan nå ut till så gott som alla medarbetare. Därtill kommer du att få höra hur Lidl Sverige använder sig av modern teknologi för att få mera energi och bättre hälsa på arbetsplatsen runtom i Sverige. 

Eventet är främst riktat till personer inom företagets ledning och HR, samt dem som arbetar med friskvårds- samt personalutvecklingsfrågor.

FRUKOSTTRÄFF 22.9 8:30 - 10:30

Torsdagen 22 september 2016 kl. 8:30 – 10:30

7A Konferens & Event, Vasagatan 7, Stockholm

Program:

8:30-9:00           Frukosten är serverad

9:00-9:20         Välkomna! Det här är modern friskvård

                            Jens Alderin, H2H Performance

                           Peter Welinder, Garmin Nordics

9:20-10:10       Case Lidl: Mera hälsa, glädje och vi-anda
                           Cecilia Drott, Lidl Sverige

10:10-10:30    Fri diskussion

Anmäl dig senast 15 september i formuläret nedan eller till Maria Soini: maria.soini@h2hperformance.com.  Meddela samtidigt om eventuell specialkost.

 

ANMÄL DIG:

Namn *
Namn

KORT OM Garmin Nordics

I mer än ett årtionde har Garmin varit en globalt ledande tillverkare av träningsenheter som hjälper människor att uppnå sina mål. Med lanseringen av våra hälsoerbjudanden riktade mot företag innehåller serien nu aktivitetsmätare och träningsarmband för att komplettera dina befintliga program.

http://www.garmin.com

KORT OM H2H Performance

H2H Performance (Hintsa Performance och HeiaHeia.com) erbjuder en unik kombination av ledande digitala lösningar och vetenskaplig expertis inom hälsa och välmående. Tjänsterna omfattar allt från holistisk hälsocoaching till mångsidiga digitala friskvårdslösningar för företag. Våra kunder omfattar såväl professionella atleter som Formel 1 –världsmästare och hundratals organisationer runtom i världen, allt ifrån små lokala företag till multinationella enheter.

www.hintsa.com

www.heiaheia.com

 
Du är varmt välkommen till vårt frukostseminarium för att höra mer om konceptet. Anmäl dig i formuläret ovan eller till Maria Soini, maria.soini@h2hperformance.com.