FRUKOSTTRÄFF 25.1 Stockholm 


Sömn och återhämtning - det effektivaste sättet att förbättra din prestanda

 

Vår färska undersökning om friskvårdstrender visar att det finns ett stort intresse för att lyfta fram nya hälsoteman på arbetsplatserna. Återhämtning och stressreducering står högt på listan och därför vill vi gå närmare in på detta högaktuella tema under årets första frukostträff.

Vi sover en tredjedel av vårt liv – sömn och återhämtning är en kritisk del av vår hälsa och välmående. Vad händer när vi inte sover tillräckligt? Vad är egentligen sömn och återhämtning? Hur kan man främja ett heltäckande hälsotänk på arbetsplatsen som stöder alla delar av vårt välmående?

Välkommen att höra mer samt diskutera dessa frågor tillsammans med våra experter och kunder på vår

FRUKOSTTRÄFF 25.1 8:30 - 10:30

Onsdagen 25 januari 2017 kl. 8:30 – 10:30

H2 Health Hub, Hälsingegatan 45, Stockholm

Program:

8:30-9:00           Frukosten är serverad. Välkomna!

9:00-9:30           Sömn och återhämtning - hur påverkar det vår effektivitet? (på engelska)

                           Nora Yrjölä, Performance Coach, Hintsa Performance                          

Nora är en coach med bred erfarenhet och utbildning inom idrott, wellness och fitness och har bl.a tävlat inom fitness under 10 års tid. Hon är specialiserad inom cross-training, funktionell träning, gymnastik och simning. Hon har drivit sin egna träningslokal Movement Factory sedan 2014 och jobbat för Hintsa Performance sedan 2015.

9:40-10:10         Case Hannover-Re: Mera hälsa och effektivitet genom heltäckande friskvård

Hannover-Re är världens tredje största återförsäkrare, och en av de ledande aktörerna inom området liv & hälsa. Hannover-Re valde att erbjuda sina medarbetare det digitala och heltäckande friskvårdsprogrammet Hintsa Education Program i Sverige hösten 2016. 

10:10-10:30       Fri diskussion

Anmäl dig senast 19 januari i formuläret nedan eller till Maria Soini: maria.soini@h2hperformance.com.  Meddela samtidigt om eventuell specialkost.

ANMÄL DIG:

Namn *
Namn