HeiaHeia uudistuu: seuraavat askeleet (päivitetty)

heiaheia

Julkistimme merkittävän päivityksen HeiaHeian webbikäyttöliittymään 1. huhtikuuta! Lue lisää ja anna meille palautetta!

(Päivitetty 30.4.2018)

Suuret kiitokset kaikesta palautteesta, jota olette antaneet tähän mennessä – sen avulla saamme palvelua kehitettyä suuntaan, joka on tuottaa eniten iloa ja hyötyä teille, palvelun käyttäjille ja asiakkaille!

Kolme pääviestiä saamastamme palautteesta:

  • “Aikajanat”: Lukuisat käyttäjät ovat kertoneet meille, kuinka käyttivät edellisen webbikäyttöliittymämme aikajanoja, joista saa yleiskuvan viimeisen 2-3 viikon aktiivisuuteensa, kaveriensa aktiivisuuteen ja tiimien jäsenien aktiivisuuteen.
  • Kirjausten tekeminen: Uusi “plus-nappi” tuo yhteen kaikki HeiaHeian tukemat kirjaustyypit – yli 500 kuntoilumuotoa, “ekstrat” kuten painon ja erilaiset hyvinvointikirjaukset. Plus-nappimme yksikertaistaa käyttöliittymää, mutta olemme myös saaneet palautetta siitä, että se vaikeuttaa kuntoilulajien selailua ja vaikeuttaa etenkin ekstrojen löytymistä.
  • Ryhmät: luovuimme vanhasta ryhmätoiminnostamme ja keskitymme jatkossa yhteisöihin ja tiimeihin niiden osana.

Johtopäätöksiämme palautteen perusteella:

    • Päivitetty: Olemme tuoneet aikajanat takaisin HeiaHeiaan: oma loki (treeniloki-sivulla) ja kaveriloki (kaverit-sivulla) ja tiimiloki (yhteisötuotteen tiimit-sivulla).
    • Päivitetty: Merkintöjen tekeminen: uusi “plus-menu” livenä, treenikirjausta tehdessäsi näytämme ensin suosikkisi, klikkaamalla “näytä kaikki” näet kaikki eri kuntoilumuodot luokittain. Painomerkintöjen tekeminen on samalla tasolla suosikkitreeniesi kanssa.