Hintsa Performance sikrer seg finansiering på 6,8 millioner euro og to strategiske partnere

hintsa funding press release

Den ledende leverandøren av prestasjons- og velværetjenester Hintsa Performance har inngått en finansieringsavtale med OP Insurance og Pontos Group for å sikre videre vekst. Også Hintsas gamle investor Ilmarinen bidrar med finansiering.

Hintsa leverer tjenester som fremmer velvære og prestasjoner blant enkeltpersoner og på organisasjonsnivå. Hintsas tjenester brukes av hundrevis av arbeidsgivere og spenner fra personlig prestasjonscoaching til digitale velværetjenester. Hintsas tilnærming er at konsekvent høye prestasjoner er et biprodukt av holistisk velvære.

Finansieringen gjør det mulig for Hintsa å fortsette å investere i programvareutvikling og forskning og å erobre nye markeder.

«Vi ser en tydelig endring i hvordan dagens bedrifter, særlig i kunnskapsintensive bransjer, ønsker å bidra til høyere livskvalitet hos de ansatte. Mange ledende organisasjoner iverksetter initiativer for å øke velvære, vitalitet og prestasjoner på en inkluderende og målbar måte. På samme måte ser forsikringsselskapene etter nye måter å skape engasjement på og ønsker å tilby kundene noe nytt som går ut over tradisjonelle forsikringsprodukter», sier Jussi Räisänen, administrerende direktør og en av grunnleggerne av Hintsa Performance. «Takket være denne etterspørselsøkningen har vi mer en tredoblet omsetningen vår fra bedriftskunder de to siste årene og utvidet til flere nye markeder. Likevel er proaktive helse- og velværetjenester fortsatt noe nytt og en bransje som bare er i sin spede begynnelse.»

Det er et globalt behov for helse- og velværetjenester. Hintsa utførte nylig en nettbasert undersøkelse blant over 1 000 kunnskapsarbeidere i 53 land, fra toppledere til ansatte på alle nivåer. Over 30 % av respondentene svarte at de får for lite søvn, og at de ikke klarer å konsentrere seg om arbeidet uten å bli distrahert. Én av ni svarte at de savner en mening med livet.

«Tjenestene våre har vist seg å virke på det store flertallet av kundene våre, fra bedriftsledere til kontormedarbeidere. Nesten 80 % av brukerne av de digitale verktøyene våre legger om til en sunnere livsstil og lærer seg mer om velvære. Dette er et godt fundament å bygge videre på. Med finansiering og strategipartnere på plass, kan vi sette fart i veksten og hjelpe organisasjoner over hele verden med å realisere sitt fulle potensial», avslutter Jussi Räisänen.

Hintsas metoder for å øke folks prestasjoner har blitt perfeksjonert i noen av verdens mest krevende miljøer, blant annet i Formel 1-sporten og store multinasjonale selskaper. Hintsas tjenester brukes av hundrevis av arbeidsgivere i et stort antall bransjer og av ledende forsikringstilbydere. Blant Hintsas kunder og partnere finner vi navn som Nokia, Garmin, Lidl, IKEA, Ericsson, Microsoft, Ricoh, Toshiba, og Zurich Life. Hintsa har også fått solid fotfeste innenfor Formel 1-sporten, der flesteparten av førerne og mange av lagene benytter seg av selskapets tjenester.


Kontaktopplysninger for medierelaterte spørsmål og intervjuer:

Administrerende direktør og grunnlegger Jussi Räisänen
+358 50 386 6550 eller jussi.raisanen@hintsa.com

Markedsføringsdirektør Kai Kirkkopelto
+358 40 965 7235 eller kai.kirkkopelto@hintsa.com