Hintsa Performance varmisti 6,8 miljoonan euron rahoituksen ja kaksi strategista kumppanuutta

hintsa funding press release

Lehdistötiedote – Hintsa Performance on saattanut päätökseen rahoituskierroksen pääsijoittajinaan OP-Vakuutus ja Pontoskonserni. Rahoituskierros antaa resursseja yhtiön jatkuvalle kasvulle. Myös Ilmarinen, Hintsan aikaisempi sijoittaja, osallistui kierrokseen lisärahoituksella.

Hintsa tarjoaa ratkaisuja ihmisten ja yritysten hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseksi. Hintsan palvelut ulottuvat räätälöidyistä yksilövalmennuksista skaalattaviin hyvinvointipalveluihin ja -sisältöihin. Palvelut pohjautuvat Hintsan kehittämään kokonaisvaltaiseen toimintamalliin, jossa suorituskyky on hyvinvoinnin sivutuote.

Saatu rahoitus mahdollistaa laajemmat resurssit ohjelmistokehitykseen ja tieteelliseen tutkimukseen, sekä uusille markkinoille laajentumisen.

“Olemme nähneet selkeän muutoksen siinä, miten nykyajan johtavat yhtiöt, erityisesti tietotyöhön keskittyvillä aloilla, tukevat työntekijöitään saavuttamaan paremman elämänlaadun. Monissa organisaatioissa on meneillään aloitteita, joilla parannetaan vireyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä kokonaisvaltaisella, mitattavissa olevalla tavalla. Vastaavasti myös vakuutusyhtiöt etsivät uusia, perinteisiä vakuutustuotteita pidemmälle meneviä tapoja sitouttaa sekä tarjota uutta arvoa asiakkailleen,” kertoo Jussi Räisänen, Hintsa Performancen toimitusjohtaja ja perustajajäsen. “Kasvavan kysynnän ansiosta olemme yli kolminkertaistaneet yrityksiin suuntautuvan liiketoimintamme kahden viime vuoden aikana ja laajentuneet useille uusille markkinoille. Olemme kuitenkin vielä alkutaipaleella tässä proaktiivisten terveys- ja hyvinvointipalveluiden globaalissa kategoriassa.”

Ihmisten hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisessä piilee globaali mahdollisuus. Hintsan viimeaikaisessa verkkokyselyssä – joka kattoi yli 1000 asiantuntija-alan johtohenkilöä ja työntekijää 53 eri maassa – yli 30 prosenttia vastaajista kertoi, etteivät he saaneet riittävästi unta eivätkä pystyneet keskittymään työhönsä ilman keskeytyksiä.

“Palveluillamme on osoitettu olevan vaikutus asiakasyrityksiemme kaikilla tasoilla. Lähes 80 prosenttia digitaalisten työkalujemme käyttäjistä oppii uutta hyvinvoinnista ja muuttaa elämäntyyliään paremmaksi. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa; rahoituksen ja strategisten kumppaneiden myötävaikutuksella voimme kiihdyttää kasvuamme ja laajentaa palvelujamme entistä suuremmalle joukolle maailmanlaajuisesti,” Jussi Räisänen toteaa.

Hintsan kehittämät suorituskykyä parantavat metodit on hiottu huippuunsa useissa maailman vaativimmista työympäristöistä, monikansallisista yhtiöistä formula ykkösiin. Sadat johtavat yritykset sekä vakuutusyhtiöt luottavat Hintsan palveluihin. Hintsan asiakkaisiin ja kumppaneihin kuuluvat muun muassa Nokia, Deloitte, Garmin, Lidl, Ericsson, Microsoft, Ricoh, Toshiba, Ilmarinen ja Zurich Life. Hintsalla on myös vahva asema Formula 1:ssä, jossa suurin osa kuljettajista sekä usea talli käyttävät yhtiön palveluita.


Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Jussi Räisänen, CEO and Co-Founder
+358 50 386 6550 tai jussi.raisanen@hintsa.com

Kai Kirkkopelto, Head of Marketing
+358 40 965 7235 tai kai.kirkkopelto@hintsa.com